PraU LayaR -LIRIK CAMPURSARI-


PraU LayaR -LIRIK CAMPURSARI-

Yo konco ning nggisik gembiro

Alerap lerap banyune segoro

 

Angliyak numpak prau layar

Ing dino minggu keh pariwisoto

 

 

Galo praune wis nengah

Byak byuk byak banyu binelah

Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu

 

Adik njawil mas

Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe

Prayogane becik balik wae

Dene sesuk esuk

Tumandang nyambut gawe

By Zhaa Nizzt

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s